17 d’octubre 2006

Gràcies amics


Quan un necessita ajuda i suport, és quan detecta si les persones que l’envolten són amics o amigues, company o companyes. També sempre dic que una persona es defineix per la gent que l’envolta i poden ser rics o pobres en funció de les persones que els estimen. Doncs bé, crec que sóc immensament ric perquè la gent que m’envolta és formidable.

Vull aprofitar aquestes línees per agrair a totes les persones amb qui estem portant endavant l’agrupació d’una forma brillant, en un moment molt difícil a nivell personal. Per aquest motiu vull reconèixer la feina de la Neus, el Pepe, la Iola, l’Alícia, el Carles, la Rosa, l’ Albert, la Núria, el Vinyals, la Cinta, el Batlle, la Regina, la Concepció, l’Elsi, la Montse, la Sita i tants que fan que tot tiri endavant.

També vull animar en la mesura que pugui el Xavier, la Sònia, la Montse, el Lucho, la Juvé, la Marina, el Jaume i afirmar que vindran temps millors i que ens ho tornarem a passar molt bé tots plegats fent política a Gràcia i des de Gràcia a tot el món.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Saps on som!
Cuideu-vos molt i ànims!