14 de maig 2006

Cap de setmana gracienc




Abans que res, us vull demanar que em perdoneu aquests 15 dies de silenci: han estat molt intensos principalment per raons personals, però també del clima polític general, que heu pogut seguir pels diaris. Us prometo esforçar-me més.

Aquest cap de setmana, ha estat intens d’activitats. Jo avui us voldria destacar una que per les seves característiques em sembla especialment important. I no es tant per la pròpia activitat, sinó per totes les persones que l’envolten i l’esforç que implica ser capaç de desenvolupar-la.

Es tracta del XIX è concurs de teatre en català a Gràcia, activitat dirigida i coordinada pel Centre Moral de Gràcia. Es tracta d’un concurs on participen més de trenta grups teatrals d’arreu de Catalunya i que després d’un procès de selecció queden 8 nominats que acaben competint pels premis. Al llarg de tota la nit d’ahir es va fer l’entrega dels diferents trofeus, si voleu veure tots els premiats segur que els podeu trobar a la Tortuga donat que el company Salat hi era present i va recollir tota la informació.


L’important de tota l’activitat és l’alt volum de participants i l’alt nivell de compromís de l’entitat, que amb el seu president al capdavant assumien la complexitat de desenvolupar totes les activitats que el concurs significa i una entrega de premis digna de veure i compartir.