28 de maig 2006

La cagas seguro, si votas al del puro!

Aquests dies hi ha eleccions municipals a Itàlia. Avui i demà, concretament, es vota a Siena. Segons llegim als diaris, 45.000 persones sòn cridades a les urnes.

D'entrada, crec que ni el Pep ni jo hem tingut sensaciò que hi hagi eleccions, i no ens n'hauriem adonat si no fos pels cartells que hem trobat pels carrers (i penseu que normalment aquestes coses les oloro). M'ha cridat l'atenciò la quantitat de partits que hi concorren, molts d'ells pactant el nom que encapçala la candidatura. En aquesta foto, podeu veure la quantitat de candidatures que hi ha.



Vuit d'aquestes llistes, vuit, sòn partits de l'esquerra. L'esquerra d'aqui, té per això moltes dificultats per aconseguir consensos. A més, les llistes d'aquests partits d'esquerra (dos socialistes, dos comunistes, dos ecologistes...) tenen molts candidats que hi van com a independents. ès a dir, realment una festa hippy, on posar-se d'acord per donar sensaciò de seguretat a la poblaciò sembla propi dels mitològics treballs d'Hèrcules.

I és que el gran problema de l'esquerra a tot el mòn és la seva inigualable capacitat per fragmentar-se. No tant per tenir objectius diferents els uns dels altres, com pel fet de no saber trobar unitat en l'objectiu essencial: la millora de la qualitat de vida de la gent i l'extensiò de drets dels ciutadans. Per altre costat, la dreta no té gaires problemes: dos o tres partits, com a molt, a Itàlia, i només un a Espanya i dos a Catalunya, que de fet representen dos nacionalismes.

No puc deixar de posar-vos aqui la foto del cartell electoral del col.lega que es presenta per la coaliciò de dretes, amb puro a la boca inclòs. No té desperdici.


Canviant de tema, em refermo en el que vaig dir de que Siena és una ciutat meravellosa. Sense dubte, algun dia tornarem amb més temps. Per cert, sabieu que la festa del Palio és en les mateixes dates que les festes de Gràcia? L'Albert Musons segur que no vindrà mai. Aquest mati hem comprovat que ja les estan preparant. Mireu que guapos que es posen...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, Siena!!!!!

Vista de dalt, amb totes les teulades vermelloses i la impressionant plaça, on jo, a l'igual que el Musons no hi estaré mai per les festes... però que recordo que vaig comprar un gerro de ceràmica que la meva mare encara té a sobre de la taula de la cuina! i us parlo de fa 20 anys!!!

nens pareu d'enviar fotos i comentaris perquè l'enveja sana s'està convertint en "quina ràbia", que bé s'ho estan passant i nosaltres aquí!!!! ;).... ja veieu que us segueixo d'aprop... i quan torneu vull veure tot el reportatge fotogràfic!!!!

El David fantàstic, no? llàstima que no n'hi hagin per Gràcia, jejejeje

petonets!!!

Mar

Anònim ha dit...

Hola guapíssim!!!

No cal que et recordi que Lorenzo està "ajudant" el seu ex profe d'estètica de la uni que es presentava a les eleccions a l'alcaldia de Milà. Ara podem entendre què "fallava" al petit príncep. Fatxa txungo afetutxinat...
Bé, després de la pataleta, espero que estiguis gaudint al màxim d'aquests dies de relax amb el teu carissimo maritissimo pepissimo pep. Estic molt contenta que esteu tan bé. Un petonarro della Diva gracienca

Marga