22 de maig 2006

Venècia, posa't guapa

(NOTA PRèVIA. Com acostuma a passar quan ets en un cibercafè forani, el teclat té algunes particularitats... Disculpeu faltes, errades tipogràfiques, manca d'accents...)

Abans de res, hem d'agrair les moltes mostres d'afecte que ens han anat arribant des de dissabte. Les més de cent visites avui al blog en sòn un exemple! I la crònica del Transversal, un altre...



Ja en matèria... L'alcalde d'aquesta ciutat deu patir, i molt.Si l'altra dia parlava de manteniment urbà, aquì caldria parlar de recostrucciò urbana. Les cases s'enfonsen, les papereres sòn petites perquè no caben als carrers estrets, la humitat ho deteriora tot, qualsevol obra de pavimentaciò és un infern perquè surt aigua de tot arreu... Suposo que l'alcalde d'aquì, però, té sort que els venecians no deuen ser tan exigents com som els barcelonins!

En fi... Hem caminat prop de nou hores pels carrerons venecians, mirant d'atendre les moltes recomanacions que ens heu anat fent els amics i amigues. òbviament, hem fet l'inevitable viatge en gòndola, i un trajecte en vaporetto, hem menjat spaghetti, hem visitat algunes esglésies (coses de'n Pep, és clar...). Un dia tìpic de guiris, vaja!!