02 de juny 2007

Aquil·les i Ulisses

Fa poc més de 24 hores que són a casa i ja tenim algunes coses clares. Per exemple, que el nostre lloc preferit del sofà ha passat a ser el seu lloc preferit del sofà. Amb aquesta careta és com ens ho han dit aquesta tarda:



I també està clar que no pararan fins haver escorcollat minuciosament cada lloc de la casa. Aquí, l'Ulisses, en plena exploració de la meva planta preferida i del gerro centenari de la meva àvia:


En aquestes 24 hores se suposa que els havíem d'ensenyar algunes coses, però crec que hem estat nosaltres els que n'hem hagut d'aprendre més. Hem après que les nostres sabatilles són gairebé la millor joguina imaginable, només per darrere dels dits dels peus que hi ha dins. I que el llit, amb nosaltres sota l'edredó, és com Port Aventura. Amb l'avantatge que aquest parc d'atraccions es pot usar a qualsevol hora de la matinada. Amb saltar al damunt n'hi ha prou perquè tot es comenci a bellugar. Em conformaria amb que ells aprenguessin que no vull que se'm mengin les plantes. Sospito que no ho aconseguiré...
(Per cert, la imatge que encapçala aquest web des de fa algunes setmanes és una foto de la mare i la germana de l'Aquil·les i l'Ulisses, que es diuen Hortènsia i Bonifàcia)