15 de març 2006

Benvinguda

El dia 15 de març és un dia tan bo com qualsevol altre per iniciar una relació. I avui vull començar una relació amb els i les internautes de Gràcia que s’interessin per aquesta bitàcola. Espero que sigui llarga i fructífera per a tots plegats!

A l’encapçalament d’aquest diari podria dir coses com “blog de Guillem Espriu, primer secretari del PSC de Gràcia”, o “diari del portaveu del PSC al Consell Plenari del Districte de Gràcia”. Però no ho diu, perquè al capdavall qui us escriu aquí és el ciutadà gracienc Guillem Espriu, ciutadà compromès des de fa molts anys en lluites diverses, que van des de la militància sindical als moviments d’associacionisme juvenil, passant òbviament per la política.

Guillem Espriu, doncs, “Roig i Gracienc”. Perquè al capdavall, jo també vaig al supermercat a hores intempestives i renego quan vaig pel carrer i veig coses que no m’agraden.

M’agradaria que aquest blog esdevingui una eina de comunicació, i no només una finestra on exposar quatre pensaments. Voldria que fèssiu servir les opcions que teniu aquí, a la columna de la dreta (ves, quin remei, a la dreta): envieu-me correus, subscriviu-vos per rebre cada actualització... Els qui em coneixeu sabeu que no em farà mandra contestar qualsevol consulta, debatre qualsevol comentari, sempre que sigui respectuòs i educat, òbviament.

Per suposat, us convido a consultar assíduament el blog si voleu saber què penso de l’actualitat política gracienca, barcelonina, catalana, espanyola, mundial i, si cal, interplanetària. Prometo no tallar-me, perquè al cap i a la fi la política implica mullar-se! També us diré, però, que seran molt benvingudes totes les contribucions que ens permetin parlar de comics (en col·lecciono des de petit), de Star Trek (sí, sóc un trekky), de numismàtica, o de la vida en general, que són temes sovint fins i tot més interessants que la política.

Durant les properes setmanes anirè completant la llista de links i altres aspectes del blog. Ja els anireu trobant. Fins aviat!

5 comentaris:

Enrique Castro ha dit...

Bienvenido a la blogosfera.

Un abrazo desde Santiago de Compostela, rosa de piedra.

don-aire ha dit...

Benvingut a aquest món

No deixis que el full en blanc t'anul·li. Espero que t'animis a continuar en aquest viatge divertit

maroto ha dit...

colló guillem, que a GràciaNet també hi ha blocs i et veuria més gent

eing? ha dit...

aquest es un clar exemple de desarrelament polític.

Els graciencs tenen un espai per crear una comunitat blocaire gracienca però ell prefereix afegirse a una comunitat deslocalitzada d'una empresa americana amb publicitat i interesos financers.

La defensa d'un territori comença per implicar-s'hi. Quin desastre de polítics que tenim pre gràcia.

Anònim ha dit...

Tard, per culpa de dificultats informatiques, pero benvingut al teu nou blog!!!

El seguire amb atencio i amb molt de gust!!!

Es bo fer reflecions sobre la vida, la nostra vila i el que ens envolta, endavant i anims!!

Un peto,

Mar Gil