16 d’octubre 2006

Inici de campanya

Avui vull compartir amb tots vosaltres l'inici de la campanya, de fet un principi força diferent. I és que veure't envoltat de persones joves i totes tant o més malaltes que tu i enganxades a un ordinador és fascinant. Que la campanya tindrà un fort vessant cibernètic ho podeu comprovar a la Web de José Montilla i a la blogsfera socialista.

Aproximadament un centenar d'ordinadors, tots connectats a internet i els corresponents joves agafats a ells, estan iniciant la campanya a les primeres hores del dia 16 d'octubre. Realment la societat ha canviat molt. Jo recordo les campanyes iniciades amb la penjada de cartells als carrers, van ser les primeres que feia allà pels finals dels anys 80 amb companys de les agrupacions socialistes de Barcelona i de les joventuts socialistes.

Els moments de record sempre són importants, però el més important avui es demanar-vos a tots i totes el vostres suport en els propers dies per fer arribar les nostres idees i els nostres projectes al conjunt de tota la població.