17 de juny 2007

Presa de possessió

Avui sóc, oficialment, regidor de l'Ajuntament de Barcelona per als propers quatre anys. Ahir a la tarda vam celebrar el Ple de presa de possessió. El Pep diu que, per tant, ara sóc un posseït... Espero, però, que la feina no em faci girar el cap 360 graus i pugui seguir gaudint de Gràcia com fins ara, però en qualitat de regidor.

A l'acte de presa de possessió em va acompanyar la família: a la foto sortim tots menys la meva germana, la Carme, que és qui va fer el retrat...




L'acte va deixar algunes imatges entranyables, com aquestes dues que podeu trobar, entre altres, a La Tortuga: els regidors sortint del Saló de Cent, i la trobada amb el meu company regidor i predecessor en el càrrec de regidor de Gràcia, Ricard Martínez:











Per a mi, però, la imatge de la tarda és aquesta: la foto que es va voler fer el meu tiet Jamín -en principi, poc afí a les idees del socialisme- amb el ministre Joan Clos. La vida te da sorpresas...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Guillem, Regidor!
Moltes felicitats!! Ara que ets "a dins" ens podràs explicar per què no es pot pujar a la torratxa del Rei Martí? I què es farà des de l'Ajuntament per restablir la Corona Comtal a l'escut de Barcelona? Deixaràs que la corona dels borbons també usurpi l'escut de Gràcia? Jeje. Molta feina! El President del Districte de Gràcia serà convergent? Què suposaria això? Ens ho expliques? Què fa cadascú? Com funciona el districte? Quines seran les teves atribucions? Seràs realment l'Alcalde de Gràcia? Fes un post!!!
Sergi

Anònim ha dit...

Felicitats

Un nou gràcienc d'iniciativa

Anònim ha dit...

Despres de felicitar-te, el que cal es que entre tots posem el fil a l'agulla d'una Barcelona mes de la gent, de les persones.

Tenim molta feina a fer, i el govern plural d'esquerres (si mes no de les que han volgut) teniu a molta gent darrera amb ganes d'ajudar i fer coses, tant sols cal que ens escolteu i doneu participació.