14 de juny 2007

Regidor de Gràcia



Aquest matí s’ha fet públic el cartipàs municipal de Barcelona, que inclou el meu nomenament com a regidor de Gràcia. El document complet, podeu consultar aquí.

Ara mateix, només us puc dir que estic desbordat. El meu telèfon mòbil no para de sonar i de rebre missatges. Fins ara, tots són encoratjadors. Com els comentaris que he començat a tenir al blog, encara que sigui en altres posts (amb primeres demandes incloses, relacionades amb el Park Güell, per cert)

A tots, moltes gràcies. Moltíssimes gràcies!

Al Transversal, abans del nomenament oficial, van escriure un Editorial que deia:

“El que necessita la Vila és una persona de consens i que entengui realment el tarannà local. No s'hi val fer un curs accelerat de gracianisme o de coneixença del territori. Cal treballar des del primer dia per i amb Gràcia i l'única forma és entendre el territori”.


Espero que compliré aquestes expectatives. Dissabte és la presa de possessió oficial, i dilluns m’incorporaré a la nova feina... Mentrestant, intentaré anar contestant totes les vostres trucades, mails i sms, que no és un tema menor.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcia, el districte més nacionalista de Barcelona, té un Regidor "ESPAÑOLISTA" quina llastima. De totes maneres sort al Regidor i als graciencs, que la necesitarem

Donaire ha dit...

Ei ara no deixis el blog. Més que mai!

Anònim ha dit...

Guillem,
Són molts anys de conèixer-te i de saber que tens moltes coses bones que encara ens has de mostrar. Des de la Regidoria de Gràcia les hem de veure i és un moment bo per felicitar la meva ciutat, Barcelona, per tenir al capdavant de Gràcia un ésser humà de la teva valia personal i professional.
És un plaer acompanyar-te des de fa tant...

Ricard de la Rosa.

Ramon Bassas ha dit...

Felicitats!
Seràs un bon regidor blocaire!

Anònim ha dit...

Sóc militant i votant socialista i catalanista com ningú.

Així que això de regidor "Espanyolista" és una broma de mal gust i sense fonament.

Àlex Masllorens ha dit...

Això està molt bé. Gràcia tindrà un regidor que sabrà de què parla i que serà conegut i apreciat per les persones del territori. Visca la Vil.la!!

Àlex Masllorens ha dit...

Per cert, el gran nacionalista (carles) que escriu més amunt, ha de saber que "llàstima" du accent i que "necessitarem" va amb dues esses.

Danny Ramírez ha dit...

hola guillem una felictacion desde colombia y espero que todo salga bien, pronto estaremos ahi para ayudrate a tu proyecto, felictaciones regidor.

XavierBarberà ha dit...

Espero, i estic convençut que així serà, que quan entris a l'ajuntament de la plaça Rius i Taulet, no sols hi entris físicament. Que amb tu hi entri l'aire, la proximitat, el tarannà, el somriure, la bona fe i la sensibilitat.

Anònim ha dit...

Bon dia Guillem,
demà serà un gran dia,
felicitats.
espot anar al acte?
Eulàlia Torres.

Pere Nieto ha dit...

Moltes felicitats. ja et vaig felicitar quan vas ser escollit Regidor, però tenir la responsabilitat de Gràcia per tu ja deu ser la òstia.
Ens ve a sobre un mandat complex i per tant apassionant.Molta sort.

Anònim ha dit...

Felicitats Guillem!!!

Julio César ha dit...

Gracias demos a Dios exaltado por habernos concedido un regidor de casa, que sabrá barrer el polvo de debajo de las alfombras, dar brillo a la plata de la yaya y poner seny en las reuniones de la escalera.

Gracias demos a Dios en su Gloria por habernos librado de los arribistas, advenedizos y de los saltataulells que llegan a Gracia queriendo domeñarnos a su voluntad.

Gracias demos al fin, a los ciudadanos, que tendrán un oyente para sus cuitas en lugar de un ordenante.

Anònim ha dit...

Veig que ets tan estimat a Gràcia com ho eres a l'AJEC, al CISEC i a tot el moviment juvenil barceloní (quan érem tots tan joves...). Felicitats, Guillem, m'alegro que per fi puguis posar totes les teves capacitats al servei de la ciutat i d'aquest districte que tant t'estimes. Enhorabona i sort!

Anònim ha dit...

El teu nomenament és el premi a la dedicació i a la feina ben feta. Felicitats Gràcia i felicitats Guillem!!! No haguès imaginat una combinació millor!!!

Anònim ha dit...

Què més dir, què com a gracienca estic satisfeta, i més que mai il.lusionada per tu, i per tots nosaltres. Ja era hora, al capdavant del districte un bon líder i sobre tot un excelent ser humà, Sempre ha sumat i ha sabut reconèixer que la riquesa està en la diversitat. Endavant, Gràcia espera, es mereix el millor i per això mateix ets on ets!!!

Anònim ha dit...

Ara toca felicitació personal al teu bloc que feia dies que no hi entrava!!!
Ja saps que els graciencs que et coneixem estem a la teva disposició.... però no t'aprofitis MOLT eh??? :-)
De tot cor, estic contenta, i espero que la nostra relació d'amistat encara sigui més fructífera!!

Un megapetó de suport!!! que el necessitaràs!! Bona entrada a la Vila de Gràcia per la porta del Districte el dilluns!!!

Mar Gil

Anònim ha dit...

De nou et torno a felicitar pel teu nomenament com Regidor de Gracia. El Districte guanyará amb la teva gestió.