16 de maig 2006

Pasqual i Carme

Com ja sabeu m’agrada parlar una mica d’allò que conec i d’aquelles persones que m’ envolten. Per aquesta raó, us vull parlar de Pasqual Maragall i de Carme Figueras.

Com a socialista estic orgullós de la decisió presa pel President de la Generalitat de fer un govern completament unit al voltant del vot afirmatiu per l’Estatut. Crec que ha estat una opció valenta i no partidista, donat que el partit podia estar molt més interessat en acabar la legislatura per enllestir tota la tasca de govern i poder rendibilitzar els resultats. Pel contrari, ell ha decidit afrontar de forma coherent el referèndum, malgrat que això signifiqui la fi del govern. Felicitats, President.

Sobre la Carme Figueras, us vull dir que la conec ja fa alguns anys (de fet, molts). Si parlem de proximitat , la Carme, la té a nivell capilar. Puc afirmar que farà tot el possible per, en el poc temps que tingui, finalitzar el programa de treball de la conselleria i tirar endavant els reptes principals, com la llei dels Serveis Socials, que té una importància capdal.

Carme ha trepijat Gràcia en vàries ocasions . Sempre la seva presència aporta bons ànims, malgrat les dificultats. Wspero que tota la tasca que hagi de desenvolupar vagi bé i des de Gràcia li donarem tot el suport que poguem. Molta sort, Carme.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.