12 de juliol 2006

Final de curs a Gràcia

Avui, a l’agrupació del PSC de Gràcia, hem tancat curs polític amb el lliurament de carnets als i les militants incorporats recentment. De mica en mica, aquest acte s’està convertint en tradició i és una bona ocasió per trobar-nos tots plegats abans d’aquestes vacances tan estranyes que tenim a Gràcia (molts, les fem un trosset abans de la Festa Major, i la resta després, per recuperar-nos).

Aquest any, en l’acte han participat el Jordi Hereu, l’Antoni Castells i l’alcalde, Joan Clos. No cal dir que ha estat un èxit de convocatòria: malgrat que el nostre local no té aire condicionat, i quan s’omple de gent en aquesta època hi fa una calor terrible, els nostres militants no fallen. Se’ls ha d’agrair, certament.

De les intervencions que s’han fet, podem destacar la voluntat d'unitat del partit i la satisfacció general per rebre 38 nous militants, incorporats en els darrers 12 mesos. I és que l'agrupació té un dinamisme fruit del treball de totes i tots, que avui aporta noves forces per afrontar els reptes que vindran en els propers mesos.

Vam aprofitar la presència de tothom per fer un reconeixement públic de la tasca desenvolupada els darrers anys per la Teresa Vendrell, la Sita, com la coneixem els militants i simpatitzants de Gràcia. Ella ens acompanya des del principi i ha estat secretaria d'organització amb el Jaume Pintanel, per aquest motiu ell li va fer l'obsequi en nom de totes les persones que l'estimem. No hi ha cosa més satisfactòria en una organització que notar que tens un sentiment de fraternitat que ens agermana per sobre de tots els debats que des de la llibertat i la igualtat afrontem dia a dia en el sí del PSC.