07 de març 2007

Eren bons nois

El tribunal del comptes ha obert diligències per investigar si hi ha irregularitats comptables en els contractes de què gaudien els alts càrrecs de TV3 i Catalunya Ràdio en època de CiU. Aquests contractes estaven blindats amb clàusules que, per exemple, fixaven en 90 dies de sou per any treballat la indemnització en cas d’acomiadament.



El millor, però és la justificació que dóna Felip Puig de tot plegat: quan Villatoro (exdiputat de CiU) i Oliver manaven a TV3, l’audiència era més gran.



Com a delegat sindical de la UGT que he estat durant molts anys, sé perfectament el drama que viuen molts treballadors quan se’ls acomiada. La gran dificultat està sovint en aconseguir que l’empresa els indemnitzi amb 45 dies per any treballat. I parlo de treballadors que depenen del seu sou per mantenir famílies senceres, no pas de directius que tenen la vida més que resolta.

Villatoro, Oliver i Miquel Puig gaudien de condicions laborals immillorables, i a sobre els nostres impostos van servir per pagar-los finiquitos astronòmics. Aquesta és la política laboral que defensa CiU? Això és ser de dretes, sí senyors!

1 comentari:

Esperant als bàrbars ha dit...

Per no dir el rollo neocon que gasta l'Oliver l'AVUI. Mare meva, quina mala llet que gasta contra la classe treballadora!

Ara entenc algunes coses, aquests paios sí que són espavilats