12 de març 2007

La Mostra d'Entitats


El tràfec dels darrers dies, combinat amb un refredat inoportú, no m'ha permès tenir amb els lectors el contacte freqüent a què m'estic acostumant... És per això que dissabte aquest blog no es va poder fer ressò de la suspensió de la Mostra d'Entitats que divendres vàrem inaugurar al passeig de Sant Joan.


Una ventada va fer caure part de les carpes, i van ferir lleument dues persones. Davant el perill que la resta d'estructures no aguantessin més ràfegues de vent, es va optar per suspendre la Mostra.


Em va saber greu que les entitats haguessin de renunciar a donar a conéixer la seva activitat a ciutadans que potser n'acabaran formant part. Sóc conscient de la importància que té per a molta gent aquest tipus d'activitats: són una bona ocasió per fer nous socis, establir noves complicitats... I tot plegat s'ho va endur el vent.


La bona notícia és que s'intentarà organitzar novament la Mostra en les properes setmanes, perquè el mateix dissabte va quedar clar que s'hi havia posat molta il·lusió, i això és el que al capdavall importa. Esperem que el regidor Martínez i el seu equip trobin la manera de fixar aviat una nova data!