04 de juliol 2007

Més Llei de Barris

Aquesta tarda he pogut participar en la primera Roda de Premsa després de la Comissió de Govern d'aquest mandat, junt amb el portaveu del govern municipal, Jordi William Carnes, i la regidora de Sants, Imma Moraleda. El Jordi ha explicat els grans temes de ciutat, i la Imma i jo hem detallat l'impacte que tindrà la llei de Barris a La Bordeta i El Coll, respectivament.

Com que ja us en vaig parlar força la setmana passada, em limito a penjar-vos un tall de veu de la roda de premsa, en què destaco un dels principals aspectes que els 15'7 milions d'euros ens permetran tirar endavant.

El tall de veu, el podeu sentir clicant aquí.

I perquè comproveu que treballem de valent per la ciutat, us proposo que consulteu els Acords de Govern que hem fet avui en aquest document. Com veureu, anem per feina!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria veure el document aprovat de Projecte d'Intervenció Integral del barri del Coll o de Llei de Barris. A on puc anar a consultar-lo?

Guillem ha dit...

Hola, Germán...

El text de la Llei de Barris el trobaràs en aquest link del Web de la Generalitat:
http://www10.gencat.net/ptop/AppJava/cat/documentacio/normativa/ciutat/arquitectura/llei22004.jsp

Pel que fa als projectes específics per al Barri d'El Coll, s'hauran d'anar concretant els propers mesos. Pensa que només fa una setmana que ens han anunciat que tindrem els diners per tirar-los endavant! De tota manera, el llistat amb les actuacions previstes el pots trobar en aquest link al web de l'Ajuntament de Barcelona:
http://w3.bcn.es/V17/Serveis/Noticies/V17NoticiesLlistatNoticiesCtl/0,2138,1989545_1995403_1_281852425,00.html?accio=detall&home=