19 d’abril 2006

La bona nova sobre el "Cata"

Quan tornes de vacances sempre és bo, iniciar la feina amb bones notícies. Si avui us connecteu al Transversal o bé a la pàgina web de l’ajuntament, en podreu trobar una: L’Ajuntament i el CN Catalunya arriben a un acord per remodelar les instal·lacions del club i assegurar el seu futur. Amb aquest títol ens informen que hem aconseguit superar una situació força complicada i que portava ja massa temps penjant sobre la continuitat d’un club tan històric com el Catalunya.

El Partit dels Socialistes de Catalunya ja es posicionava fa molts mesos demanant a les administracions que trobessin les fórmules necessàries per salvar el club i poder millorar les instal·lacions. En aquests sentit felicito a totes les parts per haver trobat una solució.

Des de la perspectiva d’una persona que ve del moviment associatiu, estic especialment satisfet. És important defensar la implicació de la societat civil en la gestió del patrimoni públic o, dit d’una altra manera, cogestionar serveis és bo per la ciutadania -evidentment des del rigor en la gestió, ja que no hem d’oblidar que parlem de diners públics. Però dit això i malgrat els possibles errors, només aquestes entitats són les que després retornen els recursos obtinguts una altra vegada a la pròpia ciutadania mitjançant serveis o, en aquests cas, esport de competició. Cal cercar l’equilibri per fer-ho d’una forma correcta, i com que això no és una ciència exacta, tots ens podem equivocar.

Malgrat tot voldria encoratjar el Club Natació Catalunya a continuar en la bona feina que fa des de l’any 1931 -cosa que vol dir que aquest any en compleixen 75 d’entrega i dedicació a l’esport català, barceloní i gracienc. Moltes felicitats i bona sort en tot el camí que encara teniu per endavant.