22 de març 2007

El 13 i el 100

Avui és un dia per parlar de dos números: el 13 i el 100. Què ténen de particular? Així, fredament, poca cosa, però avui signifiquen molt per a mi.

Quan anava a penjar aquest post, l’escriptori del blogger m’ha recordat que estava a punt d’escriure l’article número 100 del Roig i Gracienc. És aquest que esteu llegint. Festa grossa, doncs, per als 8.241 visitants que durant aquest any de vida blogsfèrica us heu interessat pel que us explicava!

I avui és també un gran dia perquè el PSC de Barcelona ha aprovat la llista amb què ens presentarem a les properes eleccions municipals. I jo vaig en el lloc número 13!! No cal dir que per a mi això és un gran orgull i una gran alegria, però el que de veritat m’ha fet il·lusió són les trucades, els sms i els mails que he rebut durant tot el dia. He constatat que avui ha estat un bon dia per a la molta gent amb qui he treballat els darrers anys a l’Agrupació de Gràcia, i també col·laborant amb moltes entitats i persones de la Vila i la resta dels barris, a l’Ajuntament, al PSC de Barcelona... I també, és clar, per a la Cinta Llassat, que va el número 40, en els llocs d'honor, tancant la llista junt amb un històric de l'Ajuntament, el Xavier Casas!!

És per això que us vull agrair la feina feta, i les estones que hem compartit. Les bones notícies són millors si tens amb qui compartir-les, i avui la notícia de la llista de Barcelona l’he pogut compartir amb molta, molta gent...

Però no us penseu que la feina s’ha acabat, companyes i companys!!! La feina continua, perquè tenim davant unes eleccions municipals, i hem de lluir tot el que hem fet els darrers anys i, el que és més important, anunciar tot el que farem els pròxims quatre anys... Espero seguir comptant amb el suport de les persones i entitats de Gràcia que sempre han sabut fer propostes constructives per crear un model de barri, de vila, de districte, de ciutat... Seguirem treballant plegats fins al 27 de maig. I el dia 28 continuarem treballant plegats, passi el que passi en les eleccions, hi podeu ben comptar!

9 comentaris:

Julio César ha dit...

Me alegro de ser el primera comentarista de este comentario centenario. Y lo voy a hacer con una frase que para los que somos mayorcitos ya sabemos de dónde viene.

Para ti Guillem, con todo cariño:

"Nene, ¡tú vales mucho!"

Cristian Alcázar ha dit...

Guillem! La veritat és que, tot i haver tingut l'oportunitat de felicitar-te, in person, ho vull fer també al teu bloc, de forma pública. Ja saps que estic molt content amb la composició de la llista que l'Alcalde Hereu proposa als ciutadans i ciutadanes de Barcelona. Estic segur que amb una llista així, el PSC pot afrontar amb garanties de gran éxit les properes eleccions. En Trias ja tremolava, però ara en té més motius! I sobretot, amb una lista així, el PSC de Barcelona apunta, molt bé, per on va el futur de la federació, amb una renovació sense precedents i amb uns perfils inmillorables. I no entro a valorar incoporacions com les del gran Jordi William Carnes o del Ramon Garcia Bragado, perquè es descriuen per sí mateixes... Un luxe. O la continuïtat d'altres companys i companyes que han de protagonitzar grans coses a Barcelona, com el Carles Martí...

Per altra banda, m'alegro moltíssim per tu, personalment. Sé que et feia molta il·lussió. Una il·lussió que en cap moment et va fer perdre l'oremus ni la capcitat de realisme de saber que aquest processos són difícils i que, qualsevol pas endavant és tota una fita. Crec que el teu lloc a la llista és un reconeixement a la feina feta, a la teva capacitat de fer pinya, així com a la teva capacitat per aconseguir sumar gent i idees pel projecte socialista. És amb gent com tu que el projecte socialista a Barcelona està garantit.

Intel·ligent, sensible, amb capacitat per emocionar-se i emocionar, proper, sociable, amb experiència, amb una manera d'entendre la política com el noble art de servir als ciutadans i ciutadanes per fer una societat, una ciutat, cada dia, millor... són algunes de les coses que em venen al cap quan veig el teu nom a la llista del PSC de Barcelona. I són elements indispensables per poder fer una bona feina com a regidor d'una ciutat tan important com Barcelona. Estic content, de veritat.

I acabo: felicitats pel posst número 100! Jo amenaço amb tornar amb el bloc, amb un altre perfil i amb un ventall més ampli de temàtiques que el que feia! Estem en contacte, company!

Abraçada!

Anònim ha dit...

Jo sóc una d'aquestes persones a qui defineixes "de la resta de barris". Des de Sants et desitjo que com a regidor facis una bona feina allà on tinguis responsabilitat de govern i que com a "bloguista" puguis assolir més centenars d'articles. Treballa molt i cuida't molt també.

XavierBarberà ha dit...

Guillem,

Fa uns sis anys i escaig que et conec. Temps suficient per saber com ets, com penses i com vius. I aquesta manera de ser, de pensar i de viure t'ha fet arribar on ets ara: el número 13 de la llista del PSC-Barcelona a les properes eleccions municipals.

Òbviament, ja ho dius en el teu escrit, és una notícia fantàstica per a tu. Però també és una notícia fantàstica per a molts. Perquè Gràcia pot posar un dels seus a l'ajuntament; perquè els que tenim, més o menys, la mateixa edat que tu hi posem un dels nostres també; perquè les persones que han optat per fer de la seva opció sexual un compromís també hi posen un dels seus; i sobretot perquè aquells que entenen que la política és un pacte entre ells i la ciutadania i no entre ells i el poder hi posen un referent a la Casa Gran.

Em tindràs al teu costat, Guillem. En la mesura del possible, ja ho saps. Però em tindràs al teu costat per fer que la llista del PSC no sols sigui la més votada de Barcelona, també ho ha de ser del districte de Gràcia. Un districte que et deu molt.

Felicitats, Guillem!

X.Barberà

Anònim ha dit...

En aquesta ocasió no seré jo la que parli, ja que vull que sigui la veu de Bertolt Brecht la que escoltis.

BERTOLT BRECHT DIU

"Hay hombres que luchan un día
y son buenos.
Hay otros que luchan un año
y son mejores.
Hay quienes luchan muchos años
y son muy buenos.
Pero los hay que luchan toda la vida:
Esos son los imprescindibles"

T'ho dedico de tot cor.

Andavant!

I sí, és veritat: "Nene, tú vales mucho"

Una abraçada ben forta!

Anònim ha dit...

Ja t'ho he dit en persona, però ara et vull felicitar també al teu bloc.
Sincerament t'ho mereixes, sobretot per la gran persona que ets.
m'és molt difícil descriure't amb adjectius, perquè per sobre de tot ets una gran persona, ja se que em repeteixo, però ho ets.

Felicitats i sort!!!

Anònim ha dit...

Vull felicitar-te pq crec que ets una gran persona, però lo de llista "inmillorable" -crec que no és "IMMILLLORABLE"- no em sembla encertat.
És podia haver millorat si t'haguessin fet justícia i anéssis entre els set primers, i l'Albert Mussons entre els dotze - o el dotze més 1-.
Ja és veu que no sóc dels teus però et tinc gran estima i per tant et desitjo la millor de les sorts.
I a l'Albert també.

Anònim ha dit...

Guillem,

Com a amic estic encantat de la teva inclusió a la llista: és el reconeixement a una manera de fer política pròxima a la gent. Com a socialcristià, celebro tenir adversaris, mai enemics, com tu, que dignifiquen la política.

Anònim ha dit...

Guillem,

Moltes moltes moltes felicitats a tú i a tot el PSC de Gràcia.
Segur que seràs molt bon regidor, com ho hagués sigut en Albert Mussons. La teva posició a la llista és també la posició de tots els companys de l'agrupació, però sobretot, ho és també de l'Albert.
Perquè com molt bé dius, un candidat d'una agrupació és la suma dels esforços de tots els companys de l'agrupació.

Enhorabona!! :)