24 d’abril 2006

Benvinguts, amics!




Aquesta tarda l’alcalde Joan Clos ens donava la notícia de les modificacions i incorporacions al govern municipal. Entre aquestes està la proposta que que el regidor Jordi Hereu sigui anomenat President del Districte de Gràcia. L’Alcalde apuntava que també serà anomenat com portaveu del govern municipal i que això ha estat proposat i aceptat pels altres grups del govern de la ciutat. També ha informat que el company Carles Martí assumeix la regidoria de Cultura i serà portaveu del grup municipal socialista. El també company Ferran Julià s’incorpora portant les responsabilitats de Seguretat.

Des d’aquest blog vull donar la benvinguda a tots ells, i en especial en Jordi i en Carles.

El Jordi és un company de generació política, persona honesta i treballadora. Aquesta mateixa tarda he pogut parlar amb ell i comprovar que ve amb la il·lusió de col·laborar i treballar per Gràcia i els graciencs i gracienques. Crec poder afirmar, des de les meves responsabilitats, que comptarà en tota la col·laboració dels socialistes graciencs. I a més, coneixent-lo, penso que connectarà molt bé amb el caràcter de Gràcia.

El Carles, a més de compartir generació, vé de la mateixa organització juvenil que em va incorporar l’any 1986 en la vida associativa, l’AJEC (Associació de Joves Estudiants de Catalunya). Els dos hem debatut molt de la vida associativa i especialment de l’associacionisme juvenil, ja que des de diferents espais vam tenir responsabilitats en matèria de Joventut en la mateixa època: jo des del Consell de la Joventut de Barcelona i ell des de la Regidoria de Joventut.
Els desitjo el millor en les seves noves responsabilitats!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Guillem i felicitats a Gràcia. Un luxe tenir al Jordi

Anònim ha dit...

Pel que suposa de renovació generacional, penso que Barcelona (no només Gràcia) avui té un millor govern.

No dic que la renovació generacional sigui bona perquè sí, sinó perquè en aquest cas el projecte estava molt esgotat.

I espero que la renovació continuï a les eleccions si volem mantenir un govern progressista a la ciutat.

Jo també els conec als dos, i tant el Jordi com el Carles són persones accessibles i directes, o sigui properes.

Ho celebro

Guillem, aniràs a la Gene o no?