30 d’abril 2006

Mil visites

M’acusareu de parlar massa del meu blog en el meu blog, però no ho puc evitar: m’agrada. Des que m’hi vaig posar, estic ben enganxat, i cada dia comprovo quants lectors o lectores us heu interessat per allò que hi he escrit. A alguns us conec, i quan em trobeu acostumeu a encorartjar-me. A d’altres, no us conec, però sé que hi sou. Alguns em deixeu comentaris, que sempre agraeixo quan són educats i no oculten nom i cognoms (als anònims, no cal dir-ho, els dono poquet valor, la veritat).

El cas és que ja hem superat les 1.000 visites. Fent un cop d’ull al comptador, es poden comprovar algunes coses interessants. En primer lloc, el gruix de les consultes es produeix de dilluns a divendres, especialment entre les 11 i les 13h, i entre les 18 i les 19, cosa que em porta a pensar que molts us connecteu des de la feina. Pareu compte! Esteus segurs que això els agradarà, als vostres jefes??? No m’agradaria que per culpa d’aquest blog algun tinguès problemes laborals...

La segona cosa que m’agrada molt és veure com el nombre de subscriptors va en augment: ja sou 16 les persones que rebeu al mail cada nova entrada, perquè heu fet servir l’apartat “Subscriu-me!” de la columna que teniu a la dreta.

En tercer lloc, veig que molts trobeu el blog cercant “guillem espriu” al google. Als qui ho feu així, gràcies per prendre-us tantes molèsties amb l’objectiu de trobar-me! Us recordo, tanmateix, que podeu guardar l’adreça al vostre apartat de “Preferits” o bé fins i tot configurar-la com a pàgina d’inici... Molts altres hi accediu des d’algun enllaç de webs i blogs de Gracianet, i un altre bon grapat des del blog del Miquel Iceta, que és un “best seller” de la blogosfera política catalana!!!!

Sobre la manera d’arribar al meu blog, només em queda una espina clavada: problemes tècnics que no es resolen des de fa setmanes impedeixen que les actualitzacions apareguin a la Blogsfera socialista. Això facilitaria molt les vostres consultes, però sembla que l’empresa que manté la blogsfera no està gaire per la feina. Una llàstima.













Lectors exòtics

Finalment, no deixa de fer gràcia que, segons el comptador, tinc un lector o lectora de Singapur, així com un altre de canadenc, un francès, un suec i un dels Països Baixos. Em preocupen, però, els 5 que tinc de països desconeguts i els dos que són de “altres”... Confio que aquests lectors extraterrestres segueixin trobant interessant aquest bloc!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo sóc de les que et segueixo des de la feina però no crec que al meu jefe li emprenyi! Encara no rebo les noves entrades... grrrrrr!

Anònim ha dit...

Ja, quins ous, tantes molèsties amb l'objectiu de trobar-me! Però si vas fer tota una campanya de pressing, bandarra!

Ara, se t'agraeix la continuïtat. Normalment la penya fa dos articles i es penja, i tu continues.

Constància sí que la tens, no es pot negar... I no tens mal estil, això també està bé

Ara només falta que siguis un pèl menys oficialista, que amb això encara no m'acabes de convèncer, i és una pena, perquè cal que neixin mil flors (i de capullos anem sobrats, Guillem!)

Adeu, nano

Anònim ha dit...

Quina fixació en donar poc valor als anònims...felicitats per les visites, tot i l'autobombo (je,je,..) i dir-te que estic sopresa de l'ús i les habilitats que estàs pillant amb noves tecnologies:-)