09 d’abril 2006

Novetats al blog

No fa ni un mes que vaig posar en marxa el blog, i m'estic acostumant a actualitzar-lo assíduament (de fet, seria més precís dir que m'estic enganxant). D'aquest ús es deriven millores, que majoritàriament he fet a petició dels lectors i lectores que em seguiu.

Així, des de fa pocs minuts, podeu consultar més detalls al meu perfil (demano, doncs, disculpes, a les 82 persones que ho havíen fet fins ara i només havíen trobat un parell de frases).

Des d'ahir, si us voleui subscriure i rebre cada nova entrada al vostre correu electrònic, teniu a la vostra disposició un manual d'instruccions per fer-ho. Ho trobareu a la columna de la dreta! SUBSCRIVIU-VOS!!!

Des d'abans d'ahir està solucionat el problema que no us permetia deixar comentaris a les entrades si no èreu membres de blogger: ara tothom en pot fer.

A més, vaig pensar que seria útil activar l'opció que permet que envieu els meus escrits per correu electrònic a qui considereu que pot interessar.

Per publicar comentaris i enviar entrades per correu electrònic, només cal clicar les icones corresponent que apareixen al final de cada text.

Com veieu, estic atent a les aportacions i suggeriments que em feu arribar. No deixeu de fer-ho!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Guillem, deixa de fer metablogisme i autoblogisme parlant del teu blog al teu blog.

Parla de coses que poguem comentar (que no sigui dels Premis Vil·la de Gràcia, que són molt soses aquestes coses)

En fin, que creïs debat, vaja...

Anònim ha dit...

Guillem, gràcies pels canvis que has introduït i més gràcies per fer cas de la gent que et demanem coses.