19 d’abril 2007

Explicant el programa a les entitats gracienques

Quan fem activitats a l'Agrupació de Gràcia, acostumo a mesurar el grau d'èxit en funció de les impressions que m'expressen les persones que hi han assistit.

Ahir vàrem presentar davant les entitats gracienques el programa electoral del PSC. I en acabar l'acte, la impressió que em va quedar és que els representants d'entitats que van assistir van quedar prou contents. Potser no tots convençuts, és clar. Però tinc la sensació que, en el pitjor dels casos, els nostres projectes no defrauden.

Per això estic convençut que en aquesta campanya funcionarà molt bé el boca-orella. Igual que defensem el microurbanisme, crec que aquesta pot ser una bona campanya de microinformació. Tenim un programa bo, i que guanya encara més en la distància curta, en l'explicació de tu a tu. La trobada amb entitats d'ahir em va corroborar aquesta sensació... Seguirem en aquesta línia!

1 comentari:

Txetxu ha dit...

Sin duda, Guillem, la proximidad a las entidades es un elemento importante. Como representante de una lo sé, pero sabes que es insuficiente. En Gràcia la proximidad es fácil, sólo hay que salir a la calle, a nuestras plazas o al mercado. Que la gente entienda que los políticos estáis cerca, junto a ellos y no habláis de cosas raras es fundamental. Tú puedes hacerlo muy bien y seguro que todos y todas lo agradecerán, por que los vecinos y vecinas aprecian a las personas que se interesan por sus cosas.

Ánimo. Salud