16 d’abril 2007

Presentació en societat


Aquest matí hem fet l’acte de presentació pública de la candidatura del PSC a Barcelona. Hi he anat amb més de 80 persones de l’agrupació de Gràcia, que han renunciat al vermut de diumenge. Jo, de fet, també he renunciat a l’esmorzar dels diumenges a la xocolateria La Nena, prop de la plaça de la Revolució. I per una estona he canviat la companyia del Pep...
... per la de la Montse Ballarín, companya de llistes i d'aventures a l'Ajuntament.

El canvi ha valgut la pena, per sentir la intervenció de Jordi Hereu, que ha exposat el programa amb detall, i amb exemples concrets. Per exemple: de què parlem quan parlem d’evitar l’exclusió de la gent gran? Doncs d’evitar, entre moltes altres coses, que els problemes de l’edat no deixin incomunicades persones que viuen en edificis sense ascensor. L’Àrea de Rehabilitació Integral de Gràcia ha servit per subvencionar la instal·lació d’ascensors en moltes finques on vivien persones amb aquest perfil.


I també ha valgut la pena escoltar la intervenció de Joan Ferran, el nostre primer secretari, que amb l’estil directe, gràfic i mordaç que el caracteritza, ha resumit per què els ciutadans ens haurien de votar a nosaltres i no a altres. Gràcies a ell hem descobert que... La poma de Xavier Trias, a més d’estar passada perquè porta massa temps a la càmera frigorífica, pot estar enverinada com la de Blancaneus. I és que la poma és molt saludable, però com les que acabes d’agafar de l’arbre no hi ha cap. I la poma fresca, avui per avui, només la té Jordi Hereu.