24 de febrer 2007

Bramatopin

Ahir a la nit, concert al Tradicionarius. Aquest esdeveniment musical gracienc mereix atenció per ell sol, i de fet s'ha convertit en una referència de la música folk a nivell català, i és reconegut també a Espanya.


Però el concert d'ahir era especial, perquè hi actuava un grup aranès: Bramatopin. En ell canta i toca la flauta i l'acordió diatònic un bon amic, el Paco Boya. Feia temps que intentàvem veure alguna de les seves actuacions, però era difícil que coincidís una estada prop de la Vall d'Aran amb un dels seus concerts. Per sort, ahir van actuar als Lluïsos de Gràcia.


Trobo molt lloable que el Paco sigui capaç de compaginar la seva tasca política amb una activitat artística, a més tan vinculada a la seva terra. Espero que el seu treball com a polític obtingui tan bons resultats com els que vaig escoltar ahir a la nit, i que aviat el poguem felicitar per la campanya electoral importantíssima que hi ha aquest maig a la Vall d'Aran. Allà també necessiten aires de canvi, i més veient com ha actuat (o més ben dit, com NO ha actuat) el síndic Barrera en l'enfonsament del seu túnel: la primera autoritat de la Vall va ser l'últim en arribar. Va trigar CINC HORES en trobar el camí que va de Viella a la boca del túnel!!!!