25 de febrer 2007

Des de l'Escola d'Hivern de Tarragona

Aquest cap de setmana assisteixo a l'Escola d'Hivern del PSC a Tarragona. Les eleccions municipals que s'acosten han estat el centre dels debats i les reflexions. Ara fa uns minuts, el nostre alcalde, el Jordi Hereu, ha fet la seva aportació. En podeu llegir un bon resum al web del PSC.


Foto: TransversalWeb


La Neus, el Pepe, l'Alícia, la Rosa i la Iolanda hem assistit a les jornades... A mí, personalment, m'han agradat els objectius compartits del socialisme, aquesta comunió entre Tarragona, Granada i París passant per Barcelona que ha destacat Hereu, arran de les intervencions dels seus companys de taula a l'Escola d'Hivern.

Hereu també ha recordat el Congrés de la Joventut Socialista a mitjans dels 80, quan CiU no feia metro i vàrem titular el congrés "La sortida del túnel". Significatiu, oi?

I un altre concepte interessant: la nova economia demana teixit urbà, al contrari del que passava fa anys, quan els polígons s'instal·laven fora de les ciutats. Tot un tema de reflexió!


També voldria destacar que durant totes les jornades, que van començar ahir, s'ha citat al Jordi com a exemple d'alcalde proper a la gent, i frases seves com "hem de convertir els nous reptes en noves oportunitats" o el concepte de "socialisme a peu de carrer" han servit de referència per a algunes de les intervencions. Sembla que el nostre alcalde i alcaldable està fent-se estimar no només dins, sinó també fora de Barcelona.

Celebro que la feinada que està fent es valori com es mereix. Anem per molt bon camí!