11 de febrer 2007

Sant Medir s’apropa


Ja tenim aquí la Dolça Festa un altre cop! El dia 17 de gener es va escollir el cartell d’aquest any, i ahir vàrem fer un altre dels actes previs al dia de Sant Medir: el sopar amb les colles. Si voleu informació detallada sobre tota l’activitat d’aquestes setmanes, la trobareu al web de la Federació de Colles (recordeu que teniu l’enllaç permanent a aquest web a la columna de la dreta, en l’apartat “Entitats gracienques”).

El sopar amb les Colles de Sant Medir és un acte especialment important. Per això i perquè m’agrada hi he anat quatre dels sis anys que fa que sóc conseller. En alguna ocasió he delegar en algun dels meus companys, com la Cinta o el Josep. I l’Albert Musons, no cal dir-ho, hi ha estat sempre! La foto d’aquí sota demostra com l’activitat social i cultural de la Vila està per damunt de moltes coses, inclosa la imminent campanya electoral: hi veureu el president de la Federació Festa Major, amb la Montserrat Marchante (CiU) i jo mateix (PSC, per si no ho recordeu).




A l’acte d’ahir també va assistir l’alcalde Hereu, que va agrair als romeus i les romeves la seva aportació a la construcció de la ciutat. En un to menys institucional, va evocar records de la seva infantesa relacionats amb Sant Medir: els carmels que entraven per la finestra un dia que estava malalt i no es podia llevar del llit, i el vidre que durant anys va estar esquerdat després de rebre, precisament, un cop de caramel de Sant Medir...

Per acabar, vull animar-vos a participar en totes les activitats de Sant Medir i felicitar la Isabel Sanagustí i la seva gent per l’esforç que, dia a dia, fan per mantenir viva la Dolça Festa!


Visca Sant Medir!