12 d’abril 2007

El programa està a punt de caramel

Ja fa dies que us amenaço amb explicar-vos el programa del PSC. Demà a la tarda el Consell de Federació en farà l'aprovació definitiva. De moment, ja hem presentat les línies bàsiques. Les trobareu en aquest links al web del PSC.

No us perdeu aquesta presentació en power point, en què es detallen els eixos bàsics de les nostres propostes.

Us animo també a mirar i participar enviant comentaris al blog de l'alcalde a La Vanguardia!!!!

Dimecres de la setmana vinent, presentarem a l'Agrupació els detalls del programa per a Gràcia. A partir de la propera setmana, doncs, podrem començar a parlar en ferm de les nostres propostes per a la nostra ciutat!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Guillem
El Power Point que linkes en aquest post és molt bo per veure les línies bàsiques en què s'estructura el projecte socialista per als propers anys. Hi veig idees i també un gran respecte pel moment global que estem vivint. No és fàcil d'explicar tot això perquè és complex i sobretot perquè els altres partits se centraran en coses concretes o puntuals sense tenir en compte el marc general. Ojo!!
sergi

Anònim ha dit...

Jo trobe que es massa llarg i pesat.

Anònim ha dit...

Si,

Estic completament d'acord. Segurament els altres es centren en coses concretes, però per fer-nos entendre també hem de centrar-nos en coses concretes. Hem de saber explicar les mesures concretes per afavorir un tipus de globalització amb un llenguatge entenedor.
Humilment, crec que podriem haver fet un programa un pél més entenedor.