22 de maig 2007

Com nens...


Com veieu en la imatge, la campanya electoral ens porta alguns moments de lleure que compensen el treball que estem fent des de l’Agrupació de Gràcia. En aquest vídeo teniu més imatges del cap de setmana, repartint propaganda pel barri i assistint amb l’Albert Musons i l’Esther Pastor, exconsellera de la gent gran del districte, a la celebració del 20è aniversari de l’Associació Cultural Recreativa Germanor de Jubilats i Pensionistes del carrer Siracusa:







Tot i que no va sortir en el vídeo i no tenim fotos, vaig passar per Rius i Taulet amb el conseller de cultura per veure l’activitat de l’Esbart Lluís Millet, que pel matí actuaven els grups infantils i per la tarda (que també vam passar) els adults. Tot el dia, un nombre superior a 400 persones van seguir les actuacions, sols interrompudes per les pluges.

I entre balls, díptics i actes, vam intentar fer una activitat infantil i xocolatada dissabte a la tarda... però la pluja va acabar guanyant la partida i es va haver de suspendre... Just abans, vàrem fer la rotllana que veieu al començament del post, i vam acabar tots així, sota la carpa...




Encara dissabte a la nit, lliurament de premis del XX concurs de teatre en català, organitzat pel Centre Moral. I diumenge... “Asado Criollo”, organitzat per la Xarxa Llatina!