26 de maig 2007

Reflexionant

Suposo que a aquestes altures, cap dels lectors habituals esperàveu que la jornada de reflexió servís per donar descans al blog! Per sort, hi ha vida més enllà de les campanyes.


Com que el vot fa temps que el tinc decidit, avui he optat per reflexionar sobre temes ben diversos. He començat el dia amb una reflexió que m'he afectat força: he estat present en la celebració del XIV Memorial Internacional de la SIDA. El tapís del Projecte dels noms m'ha recordat gent propera que aquesta malaltia s'ha endut. Per exemple, el Xavier Soto. Aquest any el lema de la celebració és "Caminant cap a un món sense SIDA". Potser és massa optimista, perquè el camí es preveu llarg. Però precisament per això, serà millor que anem avançant amb més esperança que cansament. Una cibersalutació, doncs, als amics d'HispanoSIDA.



Després he seguit reflexionant a casa de la sogra, avant un bistec de bou de 300 grams, un gaspatxo, un remenat de gírgoles i unes maduixes amb nata. Tot terriblement bo, com sempre.



I d'allà hem anat a reflexionar sobre els gatets amb qui compartirem pis a partir de divendres. L'Aquil·les i l'Ulisses estan preciosos, i el Xavi Tort comença a tenir moltes ganes de treure-se'ls de sobre, tenint en compte que ara viu amb cinc gats a casa.



Tant és així que, sortint de casa seva, ja hem anat a comprar les fundes del sofà que destrossaran, el seu llitet, la safateta i la sorra perquè facin les seves necessitats i la maleteta per dur-los amunt i avall.



I d'aquí a una estona, toca reflexionar al cine: ja tenim les entrades per la tercera part de Piratas del Caribe. Dues hores i cinquanta minuts que em faran anar a dormit més tard del que voldria. Des de fa 10 anys, el dia que es fan eleccions quedo amb la Teresa Vendrell a quarts de vuit del matí obrir l'Agrupació i tenir el dispositiu electoral a punt a les 9, quan obren els col·legis electorals! Tenim un pacte: durant la primera mitja hora, no ens parlem...