13 de maig 2007

Descerebrats!!!

Descerebrats. És l'única paraula que em ve al cap en veure que avui l'Artur Mas ha dit que Catalunya és un focus de yihadisme gràcies al Govern de la Generalitat. És d'una irresponsabilitat suprema. Des del PSC, el director de Campanya, José Zaragoza, ha respost amb contundència. Identificar immigració amb delinqüència, terrorisme islamista i inseguretat és una manera de fomentar la integració i la interculturalitat molt pròpia de la dreta. Es fan els avançats i prometen moltes coses, però no deixen de ser uns racistes, i això queda clar cada vegada que els traïciona el subconscient. Són, en definitiva, uns descerebrats.



Em sap greu que en tres dies de campanya ja hagi hagut de dir que l'Antoni Vives és un mentider, i que l'Artur Mas i el seu equip són uns descerebrats. A mí m'agrada fer propostes en positiu (ho podeu comprovar en les propostes que desgrano cada dia a la columna de la dreta), però aquestes barbaritats requereixen respostes contundents.


Venint del PP ha arribat un punt que vídeos deplorables com el de Badalona no sorprenen... PERÒ ELS DE CIU DEIXEN ANAR AQUESTES BAJANADES I DESPRÉS DIUEN QUE SÓN D'ESQUERRES I EL MAS VOL FER VEURE QUE ÉS EL BAYROU CATALÀ!!!! En campanya no s'hi val tot!

Per recuperar-me de l'ensurt, ho acabo de decidir: aquesta nit aniré a sopar un bon shawarma al carrer Verdi, a un restaurant d'aquests que els dirigents de CiU no deuen freqüentar per por que els ataquin amb simitarres. Jo, fins ara, no m'hi he trobat mai.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Guillem

No penso que siguin uns descerebrats. Ells volen guanyar un dia les eleccions a la Generalitat i tenir el poder. Han vist que a França aquest llenguatge ha donat molts bons resultats a la dreta i ho volen còpiar. Si amb això guanyen eleccions no són uns descerebrats.
La xenofòbia i el racisme són una constant. L'actitud de buscar el vot amb aquests arguments té molt a veure amb la psicologia d'allò que fan els lladres de carrer o el "lumpen lladragot", ataquen al més feble, a la senyora gran, a l'infant, ataquen navalla en mà. Però sempre al més débil que passa pel carrer. I, els inmigrants, són els més débils en política.
Hauria de calar la idea de que els politics que volen solucions als problemes de la societat tot atacant als dèbils inmigrants, són el com els lladres d'escasos recursos, en lloc d'analitzar una realitat complexa tiren pel dret i mosseguen al més dèbil.