14 de juny 2006

Gràcia pel sí a l'Estatut


Ahir vam fer l'acte central de campanya pel sí al Nou Estatut de Catalunya a l'agrupació de Gràcia. Vam comptar amb la presència d'un cartell de persones representatives de la direcció i negociació socialista.

  • En primer lloc en Jordi Hereu, nou president del districte de Gràcia, que ens va explicar com l'Estatut ens apropa a donar solucions a demandes que aquella mateixa tarda ens havíen fet algunes persones durantla visita que l'Alcalde Joan Clos va fer a diferents col·lectius del territori.
  • Desprès va parlar l'Isidre Moles, Vicepresident del Senat i militant de l'agrupació socialista gracienca. Ell va fer de professor, ens va recordar moments històrics del catalisme democràtic i com les decisions preses en aquests moments van significar canvis importants en la millora de l'autogovern, o no.
  • Va tancar l'acte Joan Clos, l'Alcalde, que ens va fer una comparativa de la situació actual en altres països on no s'ha produit un moviment transformador com el nostre i on la gran diferència, sense dubte, ha estat el procés descentralitzador portat a terme des de l'any 1978 a tot l'Estat. Aquest procés de descentralització ha estat motor de modernització del nostre país, i Catalunya una vegada més ha impulsat una segona onada descentralizadora que ens haurà de portar més autogovern, però també més creixement i recursos.

Jo per part meva, vull agrair la col·laboració de tothom en el muntatge de l'acte, també la presència de totes les entitats gracienques. Amb elles dia a dia anem construim un espai de comunitat que ens fa més forts a tots plegats. També cal agrair a tots el militants i simpatitzants que hi van assistir: la seva feina començava després de l'acte.

Us poso la foto del final de l'acte perquè veieu tots els qui vàrem parlar. Salut i voteu SÍ el proper dia 18 de febrer, cal que fem pinya.