08 de gener 2007

Cinc coses que no sabeu de mi

Avui he descobert què és un meme, gràcies a la inestimable col·laboració del meu marit. Es tracta de fer una cadena. T’envien una pregunta, la respons al blog i l’envies a cinc persones més. Quina gràcia.

Però en fi, és el que passa… El tema d’aquest meme és explicar cinc coses que els lectors del blog probablement no sabeu de mi. Entenc que de la llista cal excloure la meva germana, la Carme: no em posaré a esbombar aquí coses que ni ella sap!

1. M’agraden molt els còmics, i el meu personatge preferit és La Vision, un superheroi de sang plàstica i carn sintètica.
2. Col·lecciono monedes, i sóc un mitòman de les de la segona república. El numismàtic sempre em diu que no tenen gaire valor, però és que a mi m’agraden.
3. De petit volia ser missioner. Un professor meu era missioner i vaig pensar que volia seguir el seu exemple. Finalment, no vaig anar a les missions, però sí que predico l’evangeli de la Fe socialista entre els descreguts.
4. Sempre porto mitjons negres. És una mania. A més, m’estalvio haver d’anar combinant colors.
5. No hi ha qui em guanyi caminant, al camp o a la ciutat. Un any vaig fer la Matagalls-Montserrat, i voldria repetir. M’agrada caminar i caminar per Gràcia, per Barcelona o per on sigui. Fer una passejada amb mi pot ser esgotador. Pregunteu als qui ho han provat.

I això és tot. Ara és qüestió d’entabanar-ne cinc més. Per donar una mica de vida a la blogsfera gracienca i fer caliu, escullo el Ricard Martínez, el Carles Agustí, el Miquel Pellicer, l’Albert Batlle i el Roger Gispert. Aviam què descobrim d’ells.