28 de gener 2007

L’Eduard s’estrena



Voldria felicitar l’Eduard Marron per l’exposició que va inaugurar divendres. En aquesta exposició mostra les imatges que va captar mentre feia el Camí de Santiago. Unes fotos de gran qualitat, que va presentar envoltat d’amics i amigues, en bona part gent de Gràcia que ens vàrem traslladar a la ciutat veïna per comprovar com, lluny de mirar-nos el malic, alguns graciencs també fan carrera fora dels murs mentals de la nostra Vila.



Com que l’exposició es fa a Ciutat Vella, va ser una oportunitat per conquerir nous espais i cantar les excel·lències de Gràcia. Em consta que el conseller de Cultura, l’Albert Musons, ja ha concedit el perdó a l’Eduard, i que hi ha butlla per a tots els vilatans i vilatanes que es desplacin a l’espai La Finestra, al carrer Francesc Cambó, 27, a veure aquesta mostra. L’horari de visita és de 12 a 14 i de 16 a 20 hores.

Més felicitacions

Aprofito també per destacar la feina feta pel Col·lectiu GLBT (Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transexuals) de Barcelona.

El mateix divendres van fer les seves primeres jornades de debat a l’Institut d’Estudis Catalans. Vaig poder assistir a la primera part, i comprovar directament l’empenta que hi estan posant.

Dracs, gegants i foguerons


Ja posats, us explico que la meva tarda de divendres es va completar amb l’assistència al 25è aniversari dels gegants i el drac de Gràcia, i ja a la nit als l’inici dels actes dels Foguerons de Sa Pobla, que un any més han dut a la nostra Vila les tradicions (i els embotits !) balears.