31 de gener 2007

Tret de sortida cap a les eleccions municipals

Els membres del Consell Nacional del PSC vàrem aprovar dissabte, per unanimitat, la candidatura de Jordi Hereu com a alcaldable de Barcelona del PSC. L'aplaudiment a la Sala Ernest Lluch de la seu del PSC va ser inoblidable.



És el moment d'arremangar-se i anar per feina. Per això, veureu canvis a la columna de la dreta d'aquest blog. El colom de la pau segueix adalt de tot, però just després hi ha un espai especial per a aquestes eleccions.

M'agradaria que, independentment de si sou militants o simpatitzants del PSC, feu aportacions al document de treball "Mirar lluny, treballar a prop", que servirà per elaborar el nostre programa electoral. Totes les aportacions són benvingudes, perquè ens agrada incorporar bones idees. Me les podeu fer en persona, o virtualment mitjançant aquest blog, que per a això estan les noves tecnologies.


A més d'aquest document, a la columna de la dreta trobareu links a webs del PSC (de Gràcia i de Barcelona), i a les últimes notícies aparegudes sobre l'activitat a l'Ajuntament de Barcelona.


Finalment, he decidit facilitar el procés de subscripció, i ara la podeu fer enviant-me directament un mail demanant-m'ho a guillemespriu@hotmail.com