03 de gener 2007

Propòsit per al 2007: treballar molt

Reprenc l'activitat blocaire després de les vacances nadalenques: un període de calma interromput de sobte per la bogeria d'ETA...


Sapigueu que als Reis els he demanat molta energia per afrontar aquest 2007.


Amb les municipals a pocs mesos vista, ens tocarà treballar molt. La part positiva és que a Barcelona, amb el Jordi Hereu, treballarem ben de gust, i que a més la nostra feina de ben segur que obtindrà una bona resposta per part de la ciutadania. Va quedar-me encara més clar amb la visita que ens va fer al desembre!


El meu propòsit del 2007, doncs, és treballar, treballar, i treballar, a Gràcia i a Barcelona. Però també disfrutar molt fent-ho, perquè treballar sense divertir-se em sembla contrapoduent.


Para muestra un botón, que diuen: a l'agrupació de Gràcia comencem l'any amb una renovació de la Comissió Executiva, amb la intenció de pencar encara més del que ho hem fet fins ara. Els qui volgueu més detalls, podeu consultar el nostre web clicant aqui.


I un altre detall: novetats al blog. Des d'avui, teniu a la columna de la dreta tot un llistat de links que inclouen blogs, entitats gracienques (les que tenen plana web que em consti, s'admeten aportacions), i les organitzacions especialment del moviment associatiu amb què he tingut relació en un moment o altre de la meva vida. Espero que us resulti d'utilitat.


Per cert, també li he demanat als reis més militants al PSC, especialment el de Gràcia. Benvolguts lectors i benvolgudes lectores, no us ha passat mai pel cap col·laborar amb nosaltres? Us recordo que sempre teniu les portes obertes.