17 de juny 2006

Hoy puede ser un gran dia y mañana también


No hi ha dubte que és ben bé com diu la canço de Serrat: desprès del miting d'ahir tots el militants i simpatitzants del Partit dels Socialistes de Catalunya tenen clar la feina que els queda per les properes 48 hores. En la foto que obre aquest post, veieu la quantitat de gent (aproximadament unes 5.000 persones), que ens vam reunir per aclamar als companys que intervenien a l'acte. Que aconseguim el que diu el títol depen de tots i totes.
Gràcia va participar activament en l'acte muntant 2 autocars i amb moltes persones que van assistir de forma individual, a la tornada molts d'ells ens van acompanyar.
El cert és que ha estat una bona campanya on molts militants i simpatitzants del PSC han participat de forma activa. En la foto us poso algunes de les persones que any darrera any venen amb nosaltres, com el Paco i L'Ignasi.
Per tancar el post vull agrair a l'organització socialista que permeti que de tant en tant vegi el meu marit, donat que per poder trobar-nos hem de quedar en mitings.

1 comentari:

Guillem ha dit...

Sempre es agradable trobar un nou blog i més si el que l'escriu és un socialista.
Jo també recordo com en Montilla va acabar el seu discurs, amb aquella cançó d'en Serrat. En aquell moment em vaig emocionar. Veig que hi ha més gent a la qual li ha arribat.
Salut!