11 de maig 2007

VOTA JORDI HEREU!!!!!

Fa una estona ha començat oficialment la campanya electoral. Per tant, ja és perfectament legal que faci el que fa tant de temps que tinc ganes de demanar que feu: VOTA PSC, VOTA JORDI HEREU!!!!!!!!!!!


Aquí teniu la meva enganxada virtual del cartell, i la carta que hem enviat als militants graciencs a les 00:00h d'aquest divendres, 11 de maig!!!!!


Gràcia, 11 de maig de del 2007


Companya / Company.

Ja tornem a ser en campanya! Això ens agrada: les eleccions són la màxima expressió de la democràcia i donen sentit a tota la feina que fem des de l’Agrupació. Per tant, el primer que et vull dir és que necessitem, que participis amb alegria i entusiasme. També et demano que animis la gent a votar, a votar socialista, a votar Hereu!

A Gràcia, a l’Agrupació del PSC, treballem sempre amb convicció. Ja ho saps. Tanmateix segur que entendràs que en aquest moment em faci especial il·lusió parlar-te d’en Jordi Hereu. Tenim el millor candidat i tindrem el millor Alcalde! I no t’ho dic perquè jo formi part del seu equip sinó perquè he treballat amb ell, el conec i t’asseguro que sap escoltar la gent, coneix els barris i els racons de la ciutat, també de Gràcia. No li passen per alt els problemes de Barcelona ni dels barcelonins i les barcelonines. I el millor... té respostes, solucions i noves idees per fer una Barcelona encara millor!

Jo te’n podria dir més coses d’en Jordi Hereu, i totes bones. Si el vols conèixer tu mateix/a et convido a venir a la Biblioteca Jaume Fuster el dia 17 de maig a les 19:30. Allà ens trobarem tots amb en Jordi hereu i en Joan Ferran!

A part d’aquest acte també ens trobaràs el dissabte 19 de maig al Passeig de Sant Joan amb Sant Antoni M. Claret, a partir de les 17:00h on hem organitzat una xocolatada i animació infantil.

Si ens vols ajudar durant la campanya, si vols més informació o si et decideixes a fer d’interventor/a el dia 27 posa’t en contacte amb nosaltres a l’Agrupació.

Ja et dono les gràcies ara i estic convençut que participaràs i ens ajudaràs a fer possible una gran victòria d’en Jordi Hereu!

Salut! Tots a votar socialista, a votar a Jordi Hereu!


Guillem Espriu
Primer Secretari del PSC – Gràcia
Candidat del PSC

2 comentaris:

Roger T. ha dit...

Doncs jo no penso votar l'Hereu, algú que diu que la integració de Barcelona a Europa ha de passar necessàriament per Madrid hauria de quedar descartat com a candidat per tot català amb una mica d'amor propi. Encara que sempre havia votat ERC, aquest cop votaré Trias. Salutacions.

Guillem ha dit...

Benvolgut Roger, no cal dir que no comparteixo el teu punt de vista, però m'agrada penjar els comentaris que no pensen igual que jo, sempre que siguin tan respectuosos com el teu. T'agraeixo molt la teva col·laboració, i no deixo d'escapar l'oportunitat de demanar-te que segueixis el meu blog durant la campanya, que ho facis pensant en el teu barri més que en Madrid. Potser el dia 27 de maig seguiras pensant igual. Però potser no... Fins aviat!